#586 Heart – Lucas Beaufort könyve a skateshop-okról | Lucas Beaufort’s book about skateshops

heart_lucas-beaufort_documentary
Deli Home Skateshop

videó: 35:32 perc / min

HU
Tavaly sikerült beszerezni ezt a csodálatos könyvet, a HEART-ot, amelyben Lucas Beaufort összeszedett hetvennyolc ikonikus skateshop-ot az elmúlt negyven évből, hogy ezzel is lerója tiszteletét a gördeszkás kultúra alappillérei előtt. A vicces az, hogy pont azt terveztük év elején, hogy boltról boltra bemutatjuk a könyvet, hétről hétre egyet egyet, amikor is kijött ez a videó. Az első rész. De ez is azt erősíti, hogy jó a témaválasztás. Jövő héttől indul a sorozat.
A könyvben kb. egy-két oldal jut minden skateshop-nak. Beaufort a tulajdonosokat kéri, hogy meséljenek a kezdetekről, érdekességekről és arról, hogy miért is van szükség (nem online) skateshop-okra. Addig is itt ez az ízelítő videó és persze irány megvenni a könyvet! Kötelező olvasmány!

EN
Last year we succeded to get this beautiful book, HEART, in which Lucas Beaufort collected seventy eight skateshops from the last four decades, to make his honor for the pillars of the skateboarding culture. The funny thing is that we’ve planned at the beginning of the year that we show you this book from shop to shop, one by one on a weekly basis when this video came out. The first part. But this just confirms that we were on point choosing our topics. Next week we’ll start this series.
In the book each skateshop has one or two pages. Beaufort asked the owners to talk about the beginnings, interesting things and about why is it important to have a physical shop. But till then here is a small appetizer and of course let’s go and buy the book! It’s a must have!

Deli Home Skateshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük