#585 A Girl három évtizede Mixtape | The three decades of Girl Mixtape

three_decades_of_girl_mixtape
Deli Home Skateshop

videó1: 14:55 perc / min
videó2: 19:08 perc / min

videó3: 15:01 perc / min

HU
Te jó Ég! Eltelt harminc év. Tisztán emlékszem amikor a haverjaim az első Girl cuccokat megvették, a póló címkékre, matricákra, az első Girl lapomra.
1992-ben indult a Plan B Skateboards a kor nagyágyúival, amiből alig egy évvel később kivált jó pár ember és elindult a Girl majd nem sokkal később a kisebbik családtag, a Chocolate is. A legelső gördeszkás újságom, amit életemben a kezemben fogtam egy 1991-es Transworld Skateboarding Magazine volt, aminek a borítóján Mike Carroll volt, aki később a Girl egyik alapítótagja lett. Azóta is Mike a kedvenc deszkásom. A csapatot mindig is egy különleges atmoszféra vette körül, soha nem vették túl komolyan az ipart, vicces szkecceik voltak és kiváló zenéik. A legjobb hangulat, amit deszkás videók láttak. A mai Girl már nem annyira adja nekem az egykori életérzést, az új Chocolate felállás viszont igen. De még mindig él bennem az első csoda, amikor elindult az egész. 1993-ban. Rick és Mike azóta is töretlenül menetel előre, ami nem átlagos a gördeszkás világban. Hatalmas riszpekt ehhez az életműhöz és még sok hasonló évtizedet kívánok ezen a jeles jubileumon.

A Girl most kiadott egy három évtizedet átfogó videó sorozatot, amelyet 10 éves ciklusokban élhetünk most át újra.

EN
OMG! Thirty year’s passed. I remember clearly my buddies buying the first Girl stuff, the T-shirt labels, stickers, my first ever Girl deck.
Plan B Skateboards was launched in 1992 with bests of the era, out of which in less than a year a lot of guys left and so Girl was started with smaller family member Chocolate a little bit later. My very first skateboard magazine ever I hold in my hands was a Transworld Skateboarding Magazine from 1991, with Mike Carroll on the cover, who became later onen of the founding members of Girl. Since then Mike is my favorite skater. There has been always a special atmosphere around the team, they have never taken the industry too seriously, they’ve always had funny sketches and awesome music. The best vibe skateboard videos have ever seen. Today’s Girl is not according to my taste that much, but the latest Chocolate setup really is.
But the first miracle is still lives in me, when the whole thing started. In 1993. Since then Rick and Mike have been marching ahead, which is not general in the world of skateboarding. Huge respect to this life’s work and I wish more decades like this on this illustrious anniversary.

Girl released a video series covering three decades, so we can enjoy those years again in 10-year sections.

Deli Home Skateshop