#561 Static V. – Static Maraton

Deli Home Skateshop

Na ez már tényleg az utolsó rész és ez persze nem igaz. Bár a negyedik és ötödik rész egy csomagolásban került piacra és, ahogy az előző részben is említettük ezt szánta Josh Stewart a „Grand Finale”-nak. De van egy kis bökkenő…

Szóval a bökkenő az, hogy néhány hete Josh Stewart (az egész Static sorozat értelmi szerzője) beharangozta, hogy elkészült a hatodik epizód, amitől felrobbant a közösségi média. A hatodik epizód pedig azóta már világkörüli premier turnén van, a cikk írásakor már Európa szerte (hozzánk legközelebb a horvátországi Vladimir Film Fest-en lesz jelen).

Kíváncsian várjuk mi is, hogy végignézhessük elejétől végéig ezt a minden bizonnyal újabb gyöngyszemet. Akinek pedig megvan a negyedik-ötödik rész DVD, az most majd beleragaszthat valami pöcköt, hogy a hatos számú korong is benne maradjon.

Ezzel a Static Maratonunk egyelőre véget ért, reméljük ti is jót futottatok közben. Amint lesz nézhető hatodik, természetesen mi hírt adunk róla.

Ja és az ötödikből itt van pár jó falat:

A (jelenleg) Chocolate-os Vincent Alvarez nem a legtipikusabb Keleti Part-i deszkás, de rendkívül vidám személyisége és sajátos stílusa fenntartja őt a térképen. Olyannyira, hogy bekerült ebbe az illusztris válogatásba is egy önálló résszel:

A brit Charlie Young anyaga még a Static III. idején született, de csak később került be és az ötödik részbe. Megjelenések Paul Shier-től és Nick Jensen-től.

Brendan Carroll része teljesen nyújorki nyers:

A szintén nyújorker Kevin Tierney része itt most egy újraszerkesztett változat, néhol más-más kameraállással és a sok zene közül azzal, amire legelőször szerkesztették a részt:

A HOPPS-os Joel Meinholz már akkor is de még most is kegyetlenül zúzza az utcákat. Rövidke része viszont annál izgalmasabb:

 

Deli Home Skateshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük