#560 Static IV. – Static Maraton

Josh Stewart Static IV-V
Deli Home Skateshop

Utolsó előtti részéhez ért a Static Maratonunk, habár mondhatnánk azt is, hogy utolsó, hiszen eredetileg a két, végsőnek szánt epizód egy gyönyörű csomagolásba rendezve, egyszerre jelent meg. A hivatalos leírás így szólt:

A Static sorozat befejező része számos kiemelkedő tehetséget sorakoztat fel New York-tól San Francisco-ig, Floridá-tól London-ig és Párizs-tól Los Angeles-ig, megtűzdelve meglepetésszerűen felbukkanó résztvevőkkel így töltve be minden underground gördeszkázást kedvelő várakozásait. Az olyan deszkások részeivel, mint Aaron Herrington, Quim Cardona, Jake Johnson, Yonnie Cruz, Vivien Feil, Ben Gore, Jimmy Lannon, Kevin Tierney, Steve Brandi, Jahmal Williams és még sokan mások, a videó a különböző stílusok és személyiségek tökéletes elegye. Büszkák vagynk arra, hogy egyazon projektben szerepeltethettük őket.

Tehát mi most a sorozat 4. részével foglalkozunk csak, ami 2014-ben jelent meg és hasonlóan az elődeihez, inkább a nyers street deszkázás mutatja be néhány pro-ra fókuszálva és köztük blokkokba szedve egy-egy témét (mint pl. a lent következő New York blokk).

Ha csak a videó New York szekcióját néznéd meg:

Ha viszont (és ezt nagyon jól teszed) a teljes filmen is átrágnád magad, akkor íme:

Deli Home Skateshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük