#558 Static II. – Static Maraton

josh stewart - static 2
Deli Home Skateshop

Öt évet kellett várni, amíg újabb Static videó született. 2004-ben jelent meg Josh Stewart eposzának második része. A videó szerkezete nem változott, ebben a részben Bobby Puleo, John Igei, Kenny Reed, Paul Shier, Ricky Oyola és Wayne Patrick kaptak önálló részt. Ők egyébként egyenként is megérdemelnének egy-egy maratont, na de majd máskor.

A Static II. csak nagyon rossz minőségben található fent a youtube-on, az eredeti DVD-ket most újra kiadták, így csak a hivatalosan feltöltött részekből gyűjtöttem (egy-két kivétellel). Ha valaki tehet, gyűjtse be az eredeti anyagot (DVD), megéri fenntartani érte egy lejátszót.

A nyitó jelenetet jegyző John Bertrand kicsit rémisztő képi világot képzelt el, de ezt ellensúlyozandó, sokkal több jó rap számot hallunk majd később.

Paul Shier kilométerekről is felismerhető stílusával robbant be az újabb, Amerikát meghódító angol generáció tagjaként.

A második videóban is volt Philadelphia szekció, ennek egy alternatív editjét rakom most be:

Bobby Puleo nagy szerkesztőségi kedvenc, nem szívesen hagynánk ki a lehetőséget, hogy megnézzünk tőle egy részt.

Na meg Ricky Oyola…

…és Johh Igei. Igei nem kapott sosem olyan publicitást. Ismert volt a neve, de sokkal többet is megérdemelt volna, mert ahogy ebből a részből is kitűnik, a kor híres szpotjai rendre kimaxolta olyan trükk kombókkal, amik még lassan húsz év után is nem csak, hogy megállják a helyüket, de az élvonalba tartoznak.

Deli Home Skateshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük