#347 Újra támad a Kék Kutya

videó: 04:19 perc

Házi kedvencünk, Mark Suciu új videója, a Blue Dog már várható volt, a legutóbbi The Nine Club-os vendégeskedésekor beszélt róla. És persze nem okozott csalódást. Valószínűleg az elkövetkező hetekben több fórumon is elkezdik boncolgatni, ugyanis azt tudjuk, hogy Suciu nagyon tudatosan szerkeszti a részeit. Itt most két fő helyszín van, San Francisco, azon belül pedig egy ikonikus szpot, a Pier 7, ahol szinte emléket állít a 90-es évek híres trükkjeinek és deszkásainak, valamint New York, Mark rezidenciája, ahol magasszintű tech deszkázásával alázza a helyeket. Talán még az is kiderül majd, hogy mire utal a cím.

Ez a videó ugyanabban a formációban készült, Justin Albert vezényletével, mint a Verso, ami anno nem hozott év deszkása díjat, de reméljük, hogy ez az opusz most lendít egyet a SOTY jelöltség felé vezető úton, amiből már nem sok van hátra. Bár tavaly Mason Silva bebizonyította, hogy soha sem késő, az év végén belehúzott a jobbnál jobb részek bedobásával, ami végül egyenes menet volt a győzelembe.

De most itt a Blue Dog az adidas jóvoltából, ami tulajdonképpen Mark Suciu saját Gazelle kiadásának is a reklámja. Ami különösen tetszik ebben a filmben, hogy Suciu, a tőle megszokott módon, hosszú trükksorokat hoz, melyek, valljuk be, manapság igen csak kihalófélben vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük