#576 Felvételek, amiket hátrahagysz | Tony Hawk utolsó videórésze

tony hawk tapes you leave behind
Deli Home Skateshop

videó: 04:41 perc

Túl az ötvenen és egy viszonylag friss combnyaktörésen minden idők legismertebb gördeszkása kiadta életművének utolsó videóját. Állj meg egy történelmi pillanatra mielőtt rutinosan tovább szkrollolsz.

Ez egy kicsit túlzás, gondolhatod most. Miféle történelmi pillanat? Egy alig öt perces videó és kész, pár nap eltelik és már csak valahol lent lesz ötven görgetés után a Thrasher honlapján és jön más, több száz „hiánypótló” videó. Többnyire értéktelenek, de az mindegy.

Tony Hawk viszont talán még akkor is aktívan deszkázni fog, amikor te már nem veszed fel a deszkádat egy hosszú tél után, ami előtted letámasztottad a sarokba mondván, hogy hideg van. A Birdman már elmúlt ötven éves. Már egy ideje utalgatott rá, hogy vannak olyan trükkök, amiket utoljára filmez. Annyira sok energia beadni egyes trükköket, hogy mire közel kerül hozzá már annyira a pengeélen táncol, hogy ha nem jön be mégsem, akkor sérülés lesz belőle. Dilemmák. A videó nem véletlen kapta ezt a címet. Tele van eldőlt dilemmákkal és ráadásul sok újonnan összerakott trükkel. Pont így szoktak befejezni filmeket, hogy végül csak annyira hagyják nyitva a végét, annyira marad meg a katarzis, hogy mindenki tudja, újabb epizód következik. Nos, valóban újabb epizód következik Tony életében, azt viszont már most tudjuk, hogy az nem egy új videó lesz. Úgyhogy fogd a deszkád és irány hajtani, amíg még lehet, amíg csak tudsz.

Deli Home Skateshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük