#481 Feltárcsáztad a szívemet. Vezetékesen.

videó: 07:00 perc

Ismét kellemes őszi videóval jelentkezett a Család. Így hívjuk csak a Theories Of Atlantis kötelékébe sorolt brand-eket, melyekről nagyon szívesen írunk, sőt be is szerezzük a Boltba. Tehát Hopps, Theories, Picture Show és itt van a DialTone kerékmárka.

Szeretjük az analóg analógiát, a tárcsahangot, a kerékként gördülő tárcsaforgást. Szeretnénk mi is azt hinni, hogy lehet ezt még manapság analóg módon csinálni:

  • Blogot írni, nem csak insta sztorit, ami huszonnégy óra leforgása után már csak a kitevő archívumában gyűlik, mint a szemét.

  • Deszkás boltot vinni, ahol megforgathatod, megszagolhatod a lapot, mielőtt megveszed, ahol segítséget kapsz, ha eddig nem tudtad felrakni rá a smirglit. Ahol lehet beszélgetni deszkásokkal, deszkázásról vagy akármiről. Hogy vagy? Mi a mai trükk? Megyünk hajtani? Ahol nem kell webshop, meg multikulti, hanem elég az analóg kontakt.

Többek között ezeket üzeni a Dial Tone. Létezik és tovább él a tárcsahang, a szívből tevés a rideg, személytelen, akciós, digitális online kosárhang ellenében.

Hisszük, hogy még nem késő ezt megugrani.

A DialTone – Landline egy hétperces igazi utca videó, igazi emberekkel, akik sokat tettek az autentikus és stílusos deszkázásért. Jó zenékkel és hangulattal. És csak tárcsázunk, tárcsázunk és tárcsázunk, hadd menjen a képmagnóban ez a videó. Ami nem csak egy videó, hanem maga az üzenet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük