#431 Deszkáztál már reptéren?

Deli Home Skateshop

videó1: 03:53 perc
videó2: 02:38 perc
videó3: 02:10 perc

Ki ne vágyott volna már arra, hogy a repterek tükörsíma felületén deszkázzon, vagy fantáziált arról, hogy a márvány vagy fém alkalmatosságokon csússzon? A poggyász kiadó szalag széle megvan? Na, akkor ezt nézd!

A Red Bull fogta magát és egy funkcióját vesztett New Orleans-i repteret átalakított skatepark-ká, ahol néhány fős csapatok fognak filmezni és az elkészült anyagokat megversenyeztetni.

A legnagyobb sokk az volt a deszkásoknak, hogy ezúttal nem arra kérték őket, hogy ne deszkázzanak, hanem ellenkezőleg, szívesen látták őket. A soron következő videóban belekukkanthatunk, hogy milyen hangulatban telt a hajtás. És tovább álmodozhatunk, hogy mi lenne, ha a legközelebbi reptéri látogatásunkkor valami ilyesmi környezet fogadna a security check után.

A Santa Cruz-os Jake Wooten is betesztelte a pályát:
És egy tavalyi Nashville-i team:608ef58ec6138.jpg20210502_RedBull_TerminalTakeover_Mehring-0004.jpg608ef5985a1a6.jpgedgar-hernandez-jonathan-mehring.jpgBaggage-3.jpgjake-wooten-terminal-takeover-jonathan-mehring.jpghumidity-terminal-takeover.jpgterence-williams-terminal-takeover-jonathan-mehring.jpgterminal-takeover-jonathan-mehring.jpgterminal05.jpg

Deli Home Skateshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük