#332 Jordan Trahan körül a dolgok

videó: 03:31 perc

Jordan Trahan körül a dolgok változnak és úgy tűnik, hogy révbe is értek. Nem lett volna stílusos kimondani azt, amit ki kell, ezért máshogy oldjuk meg.

Arról van szó tehát, hogy Jordan Trahan és a 5Boro útjai elváltak. Nem tudjuk a miérteket és a hogyanokat, de ez egy hír, mert Jordan bátyó régóta a radaron van. Az utóbbi időkben egyre többet lehetett őt látni a Chocolate-os arcok körül, ami azt sejtette, hogy hamarosan bejelentik, mint új pro-t. De közben mindig mást jelentettek be. Most viszont a Chocolate több fórumon is jelentgetett. Nem kétség, a hír igaz. De új videót még nem láttunk és mindenképpen fel akartunk tálalni egy Trahan részt. Ez viszont nem lett volna stílusos tehát úgy, hogy a szalagcím az, hogy: Jordan Trahan az új csoki pro’!”

Marad a B-menü és egy 5 évvel ezelőtti 5Boro rész. Reméljük az eltelt idő alatt csak jobb lett, mint a jó bor. Nyers New York-i utcázás, kimaxolva minden útba kerülő akadály, max stíló, max sebesség, max móka. Hölgyeim és uraim, Jordan Trahan:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük