#493 Negyvennyolc trükk 48 évesen | Jamie Thomas

videó: 10:10 perc

Szeretjük Jamie Thomas zsenialitását és ilyen módon azt is, ahogy ezt a videót összerakta. Koncepció, átgondolás és nem utolsó sorban a megfelelő alkalom. Isten éltesse a Vezért!

Jamie Thomas
”Egy születésnapi videón dolgozunk, amiben megpróbálok 48 trükköt megcsinálni és fel is venni. Tavaly is csináltam egy hasonlót a Berrics-ben, ami jól is sikerült. Azóta sok mindent hozott az élet és nem tudtam annyit deszkázni, amennyit szerettem volna.

Az elmúlt hónapokban kezdtem el ezen a videón gondolkodni és azon, hogy egyáltalán meg tudnám-e csinálni. Úgyhogy most egy kicsit visszakapcsoltam a régi énembe, videó üzemmódba. Elmélyedtem a témában és átgondoltam. Nem tudom miért hajtom bele magam újra, mert szerintem elég sokat letettem az asztalra a karrierem során ahhoz, hogy ne kelljen ilyesmikkel foglalkoznom. Szóval inkább magamnak bizonyítok, mert szeretném a végletekig kihasználni a bennem rejlő potenciált.
Meglátjuk, hogy sikerül.
Arra gondoltam, hogy kezdhetnénk azzal, hogy benézünk egy OG-hez, aki 10 évvel idősebb nálam. Meglátogatjuk Steve Caballero-t, hogy a minifélcsővében deszkázhassunk és remélhetőleg el tudunk csípni néhány életbölcsességet is, ami segít majd egy kicsit lenyugtatni a kedélyeket.”

Steve Caballero
A hosszú élet titka a pozitív hozzáállás a fejben és az, hogy legyünk hálásak mindazért, amink van és ahol tartunk az életben. Leld meg az örömöt a deszkázásban. A lehetőségek mindig adott időben és helyen bukkannak fel. Meg kell találni az egyensúlyt, hogy mit engedünk el és miért küzdünk meg.”

Jamie Thomas
”Annyira hálás vagyok, hogy végeztünk. Így van ezekkel a dolgokkal, hogy nagyon jó benne lenni, csinálni és kifáradni, de annyira jól esik befejezni.”


Korábbi cikkeink Jamie-vel:

#switch 2.

Jamie Thomas a kapuzárási pánikról

#216

Inkább már csak élvezni akarom a deszkázást | új Jamie Thomas doku

#344

Jamie Thomas 47

#470

Nem akarok tétlenül élni valahol | Portrait on Jamie Thomas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük