#371 Mark Suciu SOTY menetelése 2021.

videó1: 05:01 perc
videó2: 04:42 perc

Mark Suciu legújabb, Spitfire része ismét remek lett és ezzel együtt az elmúlt rövid időszakban ez már a negyedik húzós Suciu videó, amely napvilágot látott. Úgy tűnik, hogy ez a tavalyi Mason Silva recept, amiből reméljük, hogy pont az a kaja fog kifőni, amit már évek óta sokan várnak.

Nézzük az időben egy kicsit közelebbi, Spitfire részt. Suciu-tól szokásos high tech deszkázás, átgondolt trükksorok a finálé pedig a New Yorki Courthouse és Black Marble szpotok széttolása. Eddig nemigen láttuk trükksorba fűzve a Courthouse-t és a Black Marble-t. Az utóbbin pedig egy sor eddig be nem adott kombinált trükköt.

Belevesszük ugyanebbe a posztba, pedig több szempontból megérne egy külön bejegyzést, ha már MS, akkor legyen sok belőle. Az adidas új sorozata, az Archives sem véletlen, hogy Suciu-val indít és előhalássza egy részbe gyúrva a Philadelphiában elkövetett deszkázását, beleértve a Love Park-ot is, amely mint tudjuk már nem létezik. A videót Chris Mulhern Philadelphia-i videóguru jegyzi a zene alatta pedig a városról szól: Chris McCombs – City of Brotherly Love.

Kétség kívül ez már Mark Suciu SOTY 2021 (a Thrasher Magazine Skater Of The Year, azaz az év derszkása díja) menetelése és nagyon szurkolunk neki. Két éve Milton Martinez vitte haza a kupát, akkor Suciu lemaradt, évődött, az interjúkból is az jött le, hogy csalódott volt. Azóta lazább lett, fejlődött a stílusa és úgy tűnik, hogy a tavalyi mintára, amikor is Mason Silva rengeteg videót bedobott és végül az egész éves teljesítménye jól megérdemelt győzelmet hozott, most elindult a videóeső amibe a szponzorok is nagy erőkkel beálltak.


Az előző részek tartalmából:

#365

Curve | Mark Suciu | Habitat

#347

Újra támad a kék kutya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük