#239 Chad Muska és az elhunyt SUPRA.

A Supra szép lassú halála már nem friss hír, de az elmúlt napokban Chad Muska feltöltött egy nyilatkozatnak is felérő tájékoztató bejegyzést az insta oldalára, amelyben bepillantást nyújt egyes folyamatokba a brand-del ápolt kapcsolata és a válás óta eltelt időszak tükrében.


“Szeretném megköszönni a Supra Footwear-nek és annak a rengeteg embernek a világ minden tájáról, akik segítettek ezt az álmot megvalósítani.

A céggel közel egy éve megszűnt a kapcsolatom, de egyszerűen nem volt erőm, hogy ezt a bejegyzést korábban megírjam.

Hogy őszinte legyek, ez volt hosszú ideje életem egyik legrémisztőbb pillanata. Abban a pillanatban ez volt az egyetlen biztos anyagi forrásom.

El sem tudtam képzelni, hogy mihez fogok kezdeni, aztán jött a járvány helyzet és magamra maradtam az otthonomban a félelmeimmel.

Aztán gondoltam egyet és elkezdtem építeni egy beton biztonsági falat, szerintem azért mert biztos voltam abban, hogy el kell majd adnom a házamat, mert nem fogom tudni fenntartani, így magam kezdtem el a felújítást.

Ahogy a falat építettem, képes voltam csak arra koncentrálni és a teljes fizikai erőmet beletenni az építésbe és közben észre sem vettem, hogy közben a gondolkodásmódom is újjáépült és az életem új iránya is kirajzolódott.

Befejeztem a falat teljesen egyedül és rájöttem, hogy bármire oda tudom szánni magam, amire csak akarom és, hogy nem adom fel.

Bár hálás vagyok a Supra-nak, egy nagyon értékes leckét is megtanultam, amíg nekik dolgoztam sok éven át, tudniillik, hogy soha sem fogom lekötni az életemet és a kreatív közreműködésemet egy olyan üzleti vállalkozásnak, akit nem érdekeltem én magam, csak az, hogy a Szenvedélyemből, a Gördeszkázásomból és a Terveimből annyi pénzt csinálhassanak, amennyit csak tudnak.

Senki sem volt igaz barátom, még akkor sem, amikor ők úgy tettek és megtanultam, hogy az üzlet az üzlet és ezen semmi sem változtathat.

Folyamatosan le voltam értékelve és még minden egyes alkalommal, amikor megújítottunk egy szerződést, közölték, hogy nem miattam veszik meg az emberek a termékeinket és, hogy túl vagyok fizetve. Minél többet adtam magamból, annál kevesebbet kaptam végül.

Hálás vagyok a lehetőségért, hogy láthattam életre kelni ezeket az álmokat, de teljesen felőrölt, hogy előnyt kovácsolnak a véleményemből, a nagylelkűségemből és a kedvességemből.

Talán ez most keserűen hangzik, de ez az én igazságom. Soha nem fogok visszatekinteni, hanem inkább előre, a jövőbe nézek.

Az ipar megpróbált teljesen leírni és meggyőzni arról, hogy az én időm lejárt, így meg kellett teremtenem a saját megélhetésemet és gyakorlatilag egyik napról a másikra a rajongóim megmentették az életemet.

Nem tudom elégszer megköszönni Nektek!”


Mindezeket olvasva másképpen hatnak azok a hírek, miszerint a MUSKA saját deszkacéget alapított. Várjuk a bejelentkezést. Ha olyan lesz a hozzáállása, márpedig, amilyen az eddigi deszkázáshoz és projektekhez, akkor garantált a siker.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük