#99,04 a WKND dobta Johan Stuckey-t

01:00 olvasás

Ha eddig nem követtétek a Johan Stuckey (WKND) körül kialakult botrányt, akkor itt egy kis összefoglaló: néhány napja valaki megvádolta (részletesen leírva a helyzet körülményeit illetve a Johan-nal folytatott üzenetváltást), hogy nemi úton terjedő betegséget terjeszt. Erre Johan kiposztolt egy nyilvános bocsánatkérést a helytelen viselkedése miatt és továbbmenve, a rasszista megjegyzései miatt is. A WKND ezt követően megvált Stuckey-tól, eltávolította az említett videót (rasszista megjegyzések) és nyilvánosan is elnézést kért, hogy teret engedtek neki. Az alábbi nyilatkozat az instájukon jelent meg.

“wknd_skateboards Johan Stuckey no longer rides for WKND Skateboards. We do not condone his behavior, and we are sorry for playing any part in enabling it.

We’ve taken down the roast of Johan video as it contained jokes centered around behavior we do not support, and especially now that new context has been brought to our attention. These jokes were hurtful and insensitive to the Victims. We take responsibility and apologize for giving this a platform.
WKND as a family only wishes to promote positivity in skateboarding and the world at large.”

“wknd_skateboards Johan Stuckey nem része többé a WKND-nek. Nem vállalunk közösséget a viselkedésével és elnézést kérünk, hogy annak bármilyen teret engedtünk.

Levettük Johan ominózus videóját is, mert olyan módon gúnyolódott benne, hogy ezt a fajta viselkedést nem támogatjuk, különösen most, hogy egyéb botrányos dolgok is napvilágra kerültek. Ezek a viccek sértőek és érzéketlenek voltak az Áldozatokkal szemben. Felelősséget érzünk és vállalunk és elnézést kérünk, hogy ennek teret engedtünk. A WKND, mint család kizárólag a pozitív dolgokat szeretné népszerűsíteni a gördeszkás és tágabb világunkban.”

Jobb később, mint soha. Reméljük, hogy ez az eset is ösztönözni fogja a cégeket, hogy megszűrjék első körben a kiposztolt tartalmaikat és másodsorban, ami ennél is fontosabb, azokat az embereket, akiket támogatnak, akiknek nyilvánosságot adnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük