S-KAranTEn #54 – #switch – letisztult életek #6 – Tyshawn Jones

cikk: 02:35 perc olvasás

TJ elképesztő módon fejlődik, 2018-ban berántotta SOTY-t, azaz a Thrasher év deszkása díját, de azóta sem állt le hatalmas pattintásaival. A Thrasher őt is megérdezte, ezúttal a józanságról.

Miért nem szívsz vagy iszol alkoholt?
Mert értelmetlen. Semmi pluszt nem nyújt a pillanatnyi érzésen kívül. Én abból nyerem a benyomásokat, hogy élem az életem. Nincs szükségem drogokra vagy italra ahhoz, hogy valahogy érezzem magam. Így is magas fordulaton pörgök.

Történt valami az életedben, ami miatt távol tartod magad?
Folyton azt hallgattam, hogy rossz dolgok. És soha nem is akartam élni vele. Ne is volt rá okom soha. Úgy érzem, hogy azért vagyok itt a Földön, hogy megtegyek dolgokat, hogy utat készítsek a családomnak. A lényeg, hogy ezek a szerek csak megzavarnának azokban a célokban, amiket el akarok érni. Visszatartanának, mintha előrelépnék kettőt aztán ötöt vissza.


Over_It_9_750px.jpg

Azért megkísértett néha, hogy kipróbáld?
Soha.

Milyen érzés olyan emberek között lenni, akik anyagoznak? Foglalkoztat ez téged?
Nem foglalkoztat. Ők választják meg, hogy hogy akarnak élni. Én nem szólok bele. Nem tetszik, de nem szólok érte. Hagyom, hogy az emberek éljék a maguk választotta életüket.

Olyat láttál, hogy az anyag hogy változtatja meg az embereket?
Sajnos igen. Láttam embereket inni, és széthullani, hogy nem voltak többé önmaguk. Ez nem csak az ivásra vagy a szívásra vonatkozik, a többi drogra is. Ráállnak és totál szétesnek.

Milyen tanácsot adnál a fiatal deszkásoknak, akik kényszerítve érzik magukat, a társaságuk erőlteti, hogy igyanak vagy drogozzanak?
Légy inkább önmagad. Ne engedd meg senkinek, hogy nyomást gyakoroljon rád. Végül úgy is egyedül leszel, amikor befejezed a pályafutásod. Miért akarsz másoknak megfelelni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük