#155 Karangelov sárgája

Az “Enter the Museum” Tom Karangelov-val kétségkívül az egyik szerkesztőségi kedvenc vidi 2020-ból. A videó után megjelent a hozzá tartozó Out there is, amit a Thrasher azért készít, hogy betekinthessünk a kulisszák mögé. Itt Tom elmesél egy csomó érdekességet, például azt is, hogy miért viselt sárga ruhát ennél a pole jam nosegrind-nál (ami egy egészen elképesztő trükk kombó…)


Tom Karangelov - pole jam nosegrind

Tom Karangelov – pole jam nosegrind

Az említett sárga outfit-tel és ezzel a spot-tal két hírességnek is szeretett volna emléket állítani.

A sárga Brian Lotti-t idézi fel. A Planet Earth korábbi pro-ja így deszkázott 1991-es Now ‘n’ Later című filmben. Tom hozzáállásából is jól látszik, hogy értékeli azokat a korábbi deszkásokat és generációt, akiknek a stílusára, karakterére lehet építeni. Ja és a kép:


Brian Lotti - fs ollie

Brian Lotti – fs ollie

A másik emlékhatás pedig Jeremy Wray-nek szól, akiről a híres víztorony ollie-ja kapcsán szintén írtunk már korábban. Wray inkább a 90-es évek második felének volt meghatározó alakja, hatalmas pattintásaival és ikonikus fs 360 ollie-jaival. Ezen a képen (elsők között) felfelé tol egy nosegrind-ot ugyanazon a helyen, ahol Karangelov a pole jam nosegrind-ot.


Jeremy Wray - nosegrind

Jeremy Wray – nosegrind

Az “Enter the Museum” rész ezek mellett tele van még apró részletekkel, mint pl. olyan helyszínekkel, ahol bizonyos mozifilm jelenetek játszódnak, vagy más trükkökkel szintén emléket állít olyan korábbi pro-knak, mit Ed Templeton.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük