#121 Lesz-e elég szilva év végére?

videó1: 02:07 perc
videó2: 03:20 perc
videó3: 06:11 perc

Egész évben morgott a gépezet, tavasszal némileg akadozott is a termelés, de így az év végéhez közeledve valószínűleg egyre több minőségi tartalom lát majd napvilágot. Olimpia ide vagy oda, azért még mindig a Thrasher SOTY (Skater Of The Year aka. Az Év Deszkása) díj ér valamit, főleg azoknak, akik nem a Street League (SLS) világranglistáját célozták meg az előrelépéshez. És akkor témánál is vagyunk, vajon ki lesz az agyonterhelt duplahúsz év deszkása? Az biztos, hogy Mason Silva magasabb fokozatra kapcsolt, mert az utóbbi hónapokban sorra tolja ki a megjelenéseket.

Kezdjük a legfrissebb REAL parttal:

De kezdjük az elejétől. Volt itt februárban egy jó hosszú rész, amikor a HUF -hoz igazolt, aztán májusban bejelentették, hogy betalált a Real:

Alig telt el két hónap és egy Nike SB részen kaptuk magunkat, ha másért nem is, de már ez is egyenes út a SOTY jelöléshez. Fantáziadús, intenzív, tiszta deszkázás, hatalmas pattintásokkal és sebességgel, nekem ez az idei kedvenc Silva videóm.

Szóval elég lesz-e mindez Silva-nak az évvégi hajrában? Szerintem igen és ha meglátjuk majd őt a SOTY listán, emlékezzünk meg az egész éves teljesítményéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük